Dynamic All Round Lube Alpcross

4,99 incl. BTW

Het allround smeermiddel van Dynamic zorgt ervoor dat je fietsketting het gehele jaar soepel blijft lopen. De compacte verpakking maakt de Alpcross ideaal om mee te nemen voor onderweg of tijdens een bikepacking avontuur of vakantie.

 

Beschrijving

Het allround smeermiddel van Dynamic zorgt ervoor dat je fietsketting het gehele jaar soepel blijft lopen. De ultra duurzame kettingolie voor je fiets is geschikt voor alle weertypen. De compacte verpakking maakt de Alpcross ideaal om mee te nemen voor onderweg of tijdens een bikepacking avontuur of vakantie.

Dynamic All round lube is een smeermiddel van hoge kwaliteit welke frictie verminderd en er voor zorgt dat bewegende delen probleemloos blijven werken. Hierdoor kun je soepeler schakelen. De premium formule beschermt de ketting tegen water en roest. De olie kruipt eenvoudig tussen alle schakels van je ketting.

Voor het beste resultaat gebruik je Dynamic All round lube na het reinigen van je fietsketting met Dynamic Chain Cleaner. Vervolgens de olie druppelgewijs aanbrengen op de schakels van de ketting en/of onderdelen.

Merk

Dynamic

Extra informatie

Merk

Dynamic

Inhoud (ml)

37 ml